Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι επιχειρηματίες και στελέχη κρατικών εταιρειών συνοδεύουν τον πρωθυπουργό

Οι επικεφαλής τουριστικών και κατασκευαστικών ομίλων, βιομηχανιών καθώς και αρκετά στελέχη κρατικών εταιρειών συνοδεύουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι στην Κίνα. Τα ονόματα.

Ποιοι επιχειρηματίες και στελέχη κρατικών εταιρειών συνοδεύουν τον πρωθυπουργό

Στον κατάλογο των επιχειρηματιών και των στελεχών κρατικών επιχειρήσεων που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα περιλαμβάνονται ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος της TEMES, ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines Ευτύχης Βασιλάκης, ο κ. Κωσταντίνος Πλέτσας από την ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης από την βιομηχανία χρωμάτων VITEX, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) Τάσος Τζήκας, ο κ. Νίκος Κουτσιανάς από την Apivita και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνική Πανγαία Αριστοτέλης Καρυτινός.

Δύο στελέχη (τους κ.κ. Δημήτρη Γεωργόπουλο και τον επικεφαλής Νίκο Θεοδωρίδη) στέλνει η Archirodon η οποία φέρεται να διεκδικεί το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου σε συνεργασία με κινεζικό κατασκευαστικό κολοσσό. Από το χώρο των κατασκευών προέρχεται και ο κ. Χ. Αλεξόπουλος της Δομοτεχνική από τη Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχουν επίσης η κα Ελένη Πολυχρονοπούλου από την Hemexpo (Ελληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού), η κα Νικολέττα Καπερώνη από την Καπερώνη BFG ΑΕ, ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης από την Μάνεσσης Travel, οι κ.κ. Βασίλης Θεοχαράκης και Δημήτρης Σύρμας από το Metropolitan Hospital, ο κ. Σπύρος Κοτρώτσιος από τη Euromedica, οι κυρίες Αργυρώ Τσελέπη και Ζαχαρούλα Κρεζια πό την Kritsia Travel, Γ. Καούσσης από την εταιρεία εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων Α. Καούσσης, Γ. Φλωράς και Αγγελος Ξυλογιάννης καθώς και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρήστος Στάικος και άλλα τρία στελέχη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, ο επικεφαλής της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης και ο επικεφαλής του γραφείου διοίκησης Νικόλας Δούζινας, οι κ.κ. Κοσμάς Χριστίδης και Ζαχαρίας Γκίκας από την ΕΑΒ, ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης από την HELEXPO και ο κ. Βασίλης Μακιός από το συνεργατικό σχηματισμό Corallia.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v