Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηδάκης: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τον Καλογρίτσα

«Από τη μια περιορίζουν υπέρμετρα τις άδειες σε τέσσερις, από την άλλη γεννούν ερωτήματα, και πρέπει να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Χατζηδάκης: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τον Καλογρίτσα

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να πάρει θέση για το θέμα του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος είναι υποψήφιος για μία από τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ είναι και κουμπάρος των κ. Σπίρτζη και Καμμένου, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Από τη μια η κυβέρνηση κάνει κριτική για το άναρχο τηλεοπτικό τοπίο, από την άλλη έχουμε εδώ έναν υποψήφιο που τυχαίνει κουμπάρος δυο υπουργών της κυβέρνησης... Ο ένας, ο κ. Καμμένος λέει ότι δεν πρέπει να πάρει άδεια. Ο δεύτερος, ο κ. Σπίρτζης, που είναι και καθ’ ύλην αρμόδιος καθώς προΐσταται της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) δεν τοποθετείται... "Έχει κι άλλους κουμπάρους ο Καλογρίτσας" λέει ο κ. Σπίρτζης, εντάξει έχει, αλλά την άδεια θα την δώσει η δική σας κυβέρνηση» επισήμανε ο κ. Χατζηδάκης.

«Από τη μια περιορίζουν υπέρμετρα τις άδειες σε τέσσερις, από την άλλη γεννούν ερωτήματα, και πρέπει να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός. Η ίδια η κυβέρνησή του έχει ερωτήματα στα οποία δεν απαντά ενώ ο κ. Παππάς επιτίθεται όλη την ώρα στην αντιπολίτευση» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v