Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη στην Αθήνα οδηγός ταξί με «πειραγμένο» ταξίμετρο

Ο 41χρονος κατελήφθη να έχει τοποθετήσει πρόσθετη συνδεσμολογία στο καλώδιο του παλμού του ταξιμέτρου, ώστε με τη χρήση ενός ασύρματου τηλεχειριστηρίου να αυξάνει πλασματικά το κόμιστρο της διαδρομής κατά βούληση.

Συνελήφθη στην Αθήνα οδηγός ταξί με «πειραγμένο» ταξίμετρο

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί), συνελήφθη χθες στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ένας 41χρονος ημεδαπός, οδηγός ταξί, για επέμβαση σε φορολογικό μηχανισμό.

Ειδικότερα, ο 41χρονος κατελήφθη να έχει τοποθετήσει πρόσθετη συνδεσμολογία στο καλώδιο του παλμού του ταξιμέτρου, ώστε με τη χρήση ενός ασύρματου τηλεχειριστηρίου να αυξάνει πλασματικά το κόμιστρο της διαδρομής κατά βούληση.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ενώ επισημαίνεται ότι ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα Αττικής) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v