Αλεξιάδης: Στα νέα αυτοκίνητα το βάρος για τα τέλη κυκλοφορίας

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλά για τέλη κυκλοφορίας πιο δίκαια σε σχέση με το 2016, ενώ τόνισε πως στόχος των πλειστηριασμών είναι οι μεγαλοοφειλέτες. Για τη χρήση πλαστικού χρήματος, είπε πως η διαπραγμάτευση δεν έχει οδηγήσει σε νομοσχέδιο που θα δίνει λύση.

Αλεξιάδης: Στα νέα αυτοκίνητα το βάρος για τα τέλη κυκλοφορίας
Τέλη κυκλοφορίας δικαιότερα σε σχέση με πέρυσι προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει κίνητρα στους πολίτες για να πάρει ο κόσμος πίσω τις πινακίδες.

Γι' αυτό άλλωστε, ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε γνωστό ότι υπάρχει σχέδιο για να μεταφερθεί το βάρος των τελών κυκλοφορίας από τα παλιά αυτοκίνητα στα νεότερα.

Όσον αφορά στο θέμα των πλειστηριασμών, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι στόχος είναι οι μεγαλοοφειλέτες, προσθέτοντας ότι «η εντολή που υπάρχει στις φορολογικές υπηρεσίες είναι να μη γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας με συγκεκριμένους όρους».

Σχετικά με τη χρήση «πλαστικού» χρήματος αλλά και για τις αδήλωτες καταθέσεις, ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι η διαπραγμάτευση δεν έχει οδηγήσει «σε ένα νομοσχέδιο που θα δίνει λύση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v