Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης: Άλλη μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση του κ. Τσίπρα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήξε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντρεαλ, ότι αυτά που αποφάσισε το Eurogroup είχαν από καιρό αποφασιστεί και ότι πρόκειται για μια σκηνοθετημένη παράσταση του κ. Τσίπρα.

Θεοδωράκης: Άλλη μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση του κ. Τσίπρα
«Αυτά που αποφάσισε το Eurogroup, είχαν από καιρό αποφασιστεί. Πρακτικά δηλαδή είναι μια σκηνοθετημένη παράσταση του κ. Τσίπρα που έχει ως στόχο να πιστέψει ο κόσμος, ότι αφού τώρα έχουμε ξεμπλέξει με το χρέος ας πληρώσουμε λίγους παραπάνω φόρους», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντρεαλ του Καναδά, Greek Vision Radio 1570 ΑΜ και τον Ζώη Μαρίνο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε εκτενώς στην εκστρατεία του κινήματος που έχει ως στόχο να διασφαλίσει τη δυνατότητα των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές. Ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι είναι «ντροπή το 2016, οι άνθρωποι μας που ζουν στο εξωτερικό και πολλές φορές έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα τους να μην έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν πολιτικά την άποψή τους γι’ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα».

Τέλος, ερωτώμενος για τα εθνικά θέματα, επανέλαβε την πρόταση για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, λέγοντας ότι «είναι μια πρόταση που έρχεται με βάση την εμπειρία που υπάρχει σε όλες τις σοβαρές χώρες», ενώ επεσήμανε ότι το απόγευμα της Τρίτης κατατέθηκε και επισήμως η πρόταση του Ποταμιού στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v