Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν πάει άλλο» διεμήνυσε η ΓΣΕΒΕΕ

Είχε καλέσει τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν, σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας προκειμένου να αντιδράσουν στα προωθούμενα μέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές.

«Δεν πάει άλλο» διεμήνυσε η ΓΣΕΒΕΕ

Η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζει την μεγάλη ικανοποίησή της για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της για πανελλαδική κινητοποίηση και την έμπρακτη και δυναμική συμμετοχή των Ομοσπονδιών μελών της και των Σωματείων τους στις πορείες και συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Προεδρείου της στις 21/11/20016 και εκτιμώντας την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης, η ΓΣΕΒΕΕ είχε καλέσει τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν, σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες κοινωνικές ομάδες, τοπικές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας, προκειμένου να αντιδράσουν και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα προωθούμενα μέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές.

Μέτρα που, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, έμπορους, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.

Η σημερινή παρουσία των μικρομεσαίων στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Κανένας Βιοτέχνης, Επαγγελματίας και Έμπορος, δεν πρόκειται να αποδεχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω μέτρα που καταδικάζουν πλήρως το δικαίωμα του για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Η ΓΣΕΒΕΕ θα σταθεί αποφασιστικά απέναντι σε ό,τι στερεί από τον μικρομεσαίο επιχειρηματία κάθε δυνατότητα να επιβιώσει σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο. Οι Συνδιασκέψεις, οι Συγκεντρώσεις και οι Κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν, αν δεν σταματήσει αυτή η πολιτική.

Το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και τα μεγάλα λόγια για τις Μικρές Επιχειρήσεις θα κριθούν από τα μέτρα και τις πολιτικές που θα εφαρμόσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v