Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Γιούνκερ

Ο Πρωθυπουργός προσερχόμενος στην συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζ.Κ. Γιούνκερ. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Γιούνκερ

Προσερχόμενος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου, είπε στους δημοσιογράφους ότι μίλησε ήδη στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Οπως είχε δηλώσει το μεσημέρι ο Μ. Σχοινάς, η τηλεφωνική συνομιλία των δύο ανδρών εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του κ. Γιούνκερ με όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ρώμης για τα 60 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, όπου το βασικό θέμα που θα συζητηθεί είναι το μέλλον της Ευρώπης.

Ευρωπαϊκές πηγές σημείωναν ότι η χρονική στιγμή της επικοινωνίας Τσίπρα-Γιούνκερ, την επομένη του Eurogroup που αποφάσισε την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα και την παραμονή της επίσκεψης του κ. Γιούνκερ στο Βερολίνο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v