Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Enterprise Greece-Περιφέρειας Αττικής για τουριστική προβολή της Αθήνας

Από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα 7 δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά στον τομέα του οίνου και της γαστρονομίας καθώς και από το περιοδικό AGORA της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines.

Συνεργασία Enterprise Greece-Περιφέρειας Αττικής για τουριστική προβολή της Αθήνας

Ο Οργανισμός Enterprise Greece με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, οργάνωσε και υλοποίησε επίσκεψη Ιαπώνων δημοσιογράφων στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον Αττικό Αμπελώνα και την προβολή της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.

Συγκεκριμένα, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα 7 δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά στον τομέα του οίνου και της γαστρονομίας καθώς και από το περιοδικό AGORA της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines (JAL).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι δοκίμασαν εδέσματα της ελληνικής κουζίνας και κρασιά από ποικιλίες του Αττικού Αμπελώνα, ενώ συμμετείχαν και σε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Αττικό Αμπελώνα, με παράλληλη γευστική δοκιμή κρασιών, το οποίο οργανώθηκε σε συνεργασία με τον Έλληνα Master of Wine, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ώστε οι επισκέπτες να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, στοχεύοντας στην προβολή της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού, οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους και σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η επίσκεψη των Ιαπώνων δημοσιογράφων εντάσσεται αφενός στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής του Ελληνικού Αμπελώνα στην αγορά της Ιαπωνίας που υλοποιεί ο Οργανισμός Enterprise Greece, και αφετέρου στην κοινή προσπάθεια του Οργανισμού και της Περιφέρειας Αττικής για την προβολή και προώθηση των τοπικών της προϊόντων και επιχειρήσεων σε αγορές - στόχους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v