Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διαβούλευση υπουργική απόφαση για τους σταθμούς CNG

Ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση της χρήσης φυσικού αερίου σε περιοχές μη διασυνδεδεμένες με το Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου. Ως τις 28 Αυγούστου θα διαρκέσει η διαδικασία.

Σε διαβούλευση υπουργική απόφαση για τους σταθμούς CNG

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θέτει από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση, σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τον Κανονισμό που θα διέπει τις τεχνικές απαιτήσεις των σταθμών αποσυμπίεσης πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) και των βοηθητικών τους διατάξεων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, με τη θέσπιση του τεχνικού Κανονισμού, ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση της χρήσης φυσικού αερίου σε περιοχές μη διασυνδεδεμένες με το Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου, και διασφαλίζεται η συνεχής και αδιάλειπτη τροφοδοσία των εγκαταστάσεων των τελικών χρηστών. Διαφυλάττεται ακόμη η ασφάλεια των προσώπων, των αγαθών και η προστασία του περιβάλλοντος.

Καλούνται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ήτοι οι εμπλεκόμενοι της εγχώριας αγοράς φυσικού αερίου (προμηθευτές, τεχνικοί κ.λπ.), καθώς και οι πολίτες, να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση του προτεινόμενου σχεδίου Υπουργικής Απόφασης.

Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 15:00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v