Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρισμός: Στη Θεσσαλονίκη tour operators της Thomas Cook

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο ΕΟΤ Ολλανδίας oργάνωσαν το fam trip για 28 συνολικά Ολλανδούς tour operators ώστε να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό city break και ως ιδανική πόλη value for money.

Τουρισμός: Στη Θεσσαλονίκη tour operators της Thomas Cook

Η παραθαλάσσια διαδρομή με ποδήλατα στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης και η εικόνα της πόλης από ψηλά, από τις επάλξεις του Λευκού Πύργου κέρδισαν περισσότερο απ όλα τα άλλα τις εντυπώσεις των Ολλανδών tour operators της γνωστής εταιρίας «Thomas Cook» που επισκέφθηκαν για ένα 24ωρο γνωριμίας την Θεσσαλονίκη.

Επιδίωξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του ΕΟΤ Ολλανδίας που oργάνωσαν το fam trip για τους 28 συνολικά Ολλανδούς tour operators ήταν να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό city break και ως ιδανική πόλη value for money.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους ξεναγήθηκαν στην αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, στις αγορές του «Μοδιάνο» και «Καπάνι», στην πλατεία Αριστοτέλους, στην Άνω Πόλη (Πύργος Τριγωνίου και Γεντί Κουλέ) παίρνοντας έτσι μια «δυνατή δόση» Θεσσαλονίκης. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι για τους Ολλανδούς αποδείχθηκε πάντως η παραθαλάσσια διαδρομή με ενοικιαζόμενα ποδήλατα από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ένα ολλανδικό γκρούπ που σχετίζεται επαγγελματικά με τον τουρισμό επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη και το φιλοξενεί ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

« Η ανταπόκριση των Ολλανδών και κυρίων των συνεργατών της Thomas Cook επιβεβαιώνει το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον της δεύτερης μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας tour operators για την Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι για εμάς πολύ σημαντικό» ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v