Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνεται εκτός Ελλάδας η Shell & MOH Aviation

Θυγατρική στη Βουλγαρία σύστησε η κοινοπραξία της Shell με τη Motor Oil. Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ανεφοδιασμός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

Επεκτείνεται εκτός Ελλάδας η Shell & MOH Aviation

Η Shell & MOH Aviation, κοινοπραξία μεταξύ της Shell Overseas Holdings Ltd και της Motor Oil (Hellas), ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου διανομής της στο αεροδρόμιο της Σόφιας (CEB), του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Βουλγαρίας.

Η εταιρεία με την επωνυμία “Shell & MOH Aviation Fuels Bulgaria” αποτελεί θυγατρική της Shell & MOH Aviation και θα είναι η προμηθεύτρια εταιρεία. Η επέκταση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη τοποθεσία εκτός Ελλάδας, όπου η κοινοπραξία θα παρέχει αεροπορικά καύσιμα.

«Η Shell & MOH Aviation λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα και είναι μεγάλη η ικανοποίηση να βλέπουμε μία τέτοια εταιρεία να επεκτείνεται στη Βουλγαρία. Η ικανότητα να λειτουργείς τη σωστή εταιρεία με τη σωστή δομή στις σωστές τοποθεσίες αποτελεί το "κλειδί" για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Αεροδρομίου της Σόφιας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες και επίπεδο ασφάλειας της Shell στους πελάτες μας», δήλωσε ο Adam Harrison, Γενικός Διευθυντής της Shell Aviation στην Ευρώπη και τη Νότια Αφρική.

Το αεροδρόμιο της Σόφιας εξυπηρέτησε περίπου 4,3 εκατομμύρια επιβάτες το οκτάμηνο του 2017, μία αύξηση της τάξεως του 41% συγκριτικά με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Τα αεροσκάφη που απογειώθηκαν και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο του 2017 αυξήθηκαν κατά 14% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2016. Το αεροδρόμιο της Σόφιας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αεροπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και χρησιμοποιείται από παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες αλλά και από εταιρείες χαμηλού κόστους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Shell & MOH Aviation Πέτρος Ζόραπας δήλωσε: «Το ξεκίνημα της λειτουργίας μας στο πρώτο αεροδρόμιο εκτός Ελλάδας αποτελεί ένα ενθουσιώδες ορόσημο για εμάς. Μέσα στα επτά χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά, έχουμε καταφέρει να διαμορφώσουμε μία ισχυρή παρουσία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε την παρουσία μας και εκτός ελληνικών συνόρων. Είμαι ευγνώμων στους συνεργάτες μας στη Βουλγαρία για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και προσδοκώ μία επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v