Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο προύπολογισμός στο «μικροσκόπιο» των θεσμών

Η πορεία του προϋπολογισμού, τα δημοσιονομικά και ο σχεδιασμός για το επόμενο έτος στο επίκεντρο του διπλού ραντεβού των επικεφαλής της τρόικας με τον Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο προύπολογισμός στο «μικροσκόπιο» των θεσμών

Με τον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών ξεκινούν τη Δευτέρα οι επικεφαλής της τρόικας τις συναντήσεις τους με κυβερνητικά στελέχη, στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 15.00 με τον Γιώργο Χουλιαράκη και αφορά την πορεία του φετινού του προϋπολογισμού και τις προοπτικές για τον προϋπολογισμό του 2018.

Το δεύτερο «ραντεβού» έχει προγραμματιστεί στις 17.30, επίσης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, με αντικείμενο τη δημοσιονομική διαχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις των επικεφαλής της τρόικας θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, οπότε και θα αναχωρήσουν με προοπτική να επιστρέψουν στην Αθήνα στα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές έχουν εκφράσει τη βούλησή τους να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση έως το τέλος του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v