Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 9-11 Νοεμβρίου η έκθεση Metal Machinery 2018

Η METAL MACHINERY 2018, διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE και θα ανοίξει τις πύλες της από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στις 9-11 Νοεμβρίου η έκθεση Metal Machinery 2018

Το restart της εγχώριας παραγωγής και ο εθνικός στόχος για συνεισφορά του κλάδου της βιομηχανίας σε ποσοστό 12% μέχρι το 2020, δημιουργούν νέες ευκαιρίες και ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και επενδύσεων για τον εγχώριο κλάδο της μεταποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση για τη βιομηχανία της χώρας μας, η METAL MACHINERY 2018 επιστρέφει δυναμικά και δίνει την ευκαιρία σε προμηθευτές και πελάτες να δουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους κλάδους της επεξεργασίας μετάλλου, του βιομηχανικού εξοπλισμού και των νέων τεχνολογιών παραγωγής.

Καινοτόμες λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τις δυνατότητες πρόσβασης σε νέες αγορές και προϊόντα, καθώς και νέες τάσεις όπως το digitalization και το smart manufacturing, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους, της μηχανολογίας - μηχανουργίας, χάλυβα, σιδήρου, αλουμινίου, ηλεκτρολογικής μηχανικής, ενέργειας, ηλεκτρονικών, ναυπηγοεπισκευής, αυτοκινήτου, διυλιστηρίων κ.α.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους βιομηχανικών ομίλων, βιοτεχνιών, μηχανικούς παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς σχεδιασμού, διαχειριστές ποιότητας, αγοραστές και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης και θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρουν.

Ξεχωριστή για τη METAL MACHINERY 2018 είναι η συμμετοχή του Εργαστηρίου Τεχνολογίας και Κατεργασιών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, το οποίο και θα προβάλλει τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών με state of the art τεχνικές και παράλληλα θα παρουσιάσει την έρευνα που αναπτύσσει το εργαστήριο μέσα από χαρακτηριστικές εφαρμογές που μπορούν να οδηγήσουν σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ήδη στην έκθεση που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για την βιομηχανική επανεκκίνηση της χώρας μας συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς που αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 300 οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η METAL MACHINERY 2018, διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE και θα ανοίξει τις πύλες της από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Υποστηρικτής της METAL MACHINERY 2018 είναι ο ΣΕΚΕΜ ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ).

Σημειώνεται τέλος ότι για την έκθεση προγραμματίζονται δρομολόγια δωρεάν μεταφοράς επισκεπτών που θα εξυπηρετήσουν περισσότερες από 15 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει η προεγγραφή επισκεπτών στο site www.metalmachinery.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v