Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπ. Εργασίας: Οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις μειώθηκαν κάτω των 50.000

Διαψεύδει δημοσίευμα το Υπουργείο Εργασίας για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης. Τονίζει πως η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 400.000 απλήρωτες συνταξιοδοτικές παροχές. Μείωσε τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις κάτω από τις 50 χιλιάδες.

Υπ. Εργασίας: Οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις μειώθηκαν κάτω των 50.000

Είναι γνωστή σε όλους η «θετική» προδιάθεση της πάντοτε έγκυρης εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” απέναντι στο έργο της παρούσας κυβέρνησης, τονίζει το Υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του.

Η θετική αυτή προδιάθεση επιβεβαιώθηκε σήμερα από το γεγονός ότι στην εφημερίδα δεν έχουν συμπεριλάβει καν, έστω σε μία γωνία του δημοσιεύματός τους, την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφορικά με τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης. Αντίθετα, άθροισαν τυχαία νούμερα που εφηύραν ή θα επιθυμούσαν να υπάρχουν, αναφέρει το Υπουργείο.

Τους ευχαριστούμε για τη συνέπειά τους, απλώς να τους υπενθυμίσουμε τη σχετική ανακοίνωση, η οποία και αποδεικνύει το απολύτως ψευδές του ρεπορτάζ:

«Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 400.000 απλήρωτες συνταξιοδοτικές παροχές. Μείωσε τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις κάτω από τις 50 χιλιάδες», ενώ παρέλαβε 169.000 απλήρωτες κύριες συντάξεις. Υπενθυμίζουμε επίσης: Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 154.022 απλήρωτες επικουρικές συντάξεις και τις έχει μειώσει σε κάτω από 90.000. Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε 63.500 εκκρεμή εφάπαξ και τα έχει μειώσει σε 28.542»

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντοτε στη διάθεσή τους, υπογραμμίζει το Υπ. Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v