Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργα €5 εκατ. στο Περιστέρι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου του δήμου, προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ.

Έργα €5 εκατ. στο Περιστέρι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Έργα οδοποιίας και ανάπλασης, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Περιστερίου, προχωρούν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να καταστεί λειτουργικότερο το οδικό δίκτυο και να αποσυμφορηθεί το αστικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου του δήμου, προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο οδοποιίας με παρεμβάσεις σε δρόμους και των τεσσάρων δημοτικών κοινοτήτων και εργασίες χωματουργικού τύπου, καθαιρέσεις, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικές κ.ά.

Ακολούθως, δρομολόγησαν και την ανάπλαση ενός κεντρικού εμπορικού δρόμου της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, προϋπολογισμού 1,74 εκατ. ευρώ. Η παρέμβαση συνολικού μήκους 859 μέτρων και έκτασης 13.838 τ.μ. περιλαμβάνει και τη διαμόρφωση της πλατείας στη διασταύρωση των οδών Σοφ. Βενιζέλου - Μιαούλη - Πανουργιά.

Μεταξύ άλλων, οι εργασίες αφορούν σε δαπεδοστρώσεις, επίστρωση οδοστρώματος με άσφαλτο, δημιουργία χώρων πρασίνου, καθιστικών, χώρων στάθμευσης, δικτύου άρδευσης και φωτισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v