Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας έως 3 Νοεμβρίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Ριτσώνας έως 3 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.  

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00, θα ισχύουν:

  • Μόνιμος αποκλεισμός της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτόν.
  • Μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας έκτακτης Ανάγκης στο 75,15ο χλμ και για διάστημα 500 μέτρων.

Η Νέα Οδός τονίζει στην ανακοίνωσή της πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v