Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π. Βουρλούμης: Ο ΟΤΕ αναζητά ευκαιρίες επέκτασης

Ο κ. Παναγής Βουρλούμης ερωτηθείς για την Telekom Austria η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ΟΤΕ, την χαρακτήρισε εξαιρετική εταιρία και ανέφερε ότι την ”έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση”, αλλά δεν θέλησε να κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο και να εκφράσει την προτίμησή του για κάποιο υποψήφιο.

Π. Βουρλούμης: Ο ΟΤΕ αναζητά ευκαιρίες επέκτασης
Ο κ. Παναγής Βουρλούμης ερωτηθείς για την Telekom Austria η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ΟΤΕ, την χαρακτήρισε εξαιρετική εταιρία και ανέφερε ότι την ”έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση”, αλλά δεν θέλησε να κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο και να εκφράσει την προτίμησή του για κάποιο υποψήφιο, καθώς, όπως είπε, το θέμα αυτό θα το χειριστούν οι σύμβουλοι της κυβέρνησης, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σε ότι αφορά τη στρατηγική σχετικά με τις γειτονικές χώρες, ο κ. Βουρλούμης είπε ότι ο ΟΤΕ αναζητεί ευκαιρίες, αλλά η Τουρκία αποκλείεται, γεγονός, που όπως διευκρίνισε δεν οφείλεται στην μακροχρόνια πολιτική ένταση μεταξύ των δύο χωρών, αλλά γιατί όπως είπε τα μεγέθη στην Τουρκία είναι πολύ μεγάλα. ”Είμαστε μεγάλη εταιρία αλλά όχι τόσο μεγάλη” πρόσθεσε.

Τέλος, απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο κ. Βουρλούμης τόνισε ότι τα χρήματα που δόθηκαν για την εθελουσία έξοδο ήταν νόμιμα. Σημειώνεται ότι το θέμα αυτό το ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Για το εργασιακό καθεστώς στον ΟΤΕ είπε ότι δεν είναι υπέρ των μαζικών απολύσεων, αλλά υπέρ των στοχευμένων αναχωρήσεων και των στοχευμένων προσλήψεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v