Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Telefonica: ”Ενδιαφέρων αλλά ασύμφορος” ο ΟΤΕ

Η ισπανική Telefonica είπε την Πέμπτη ότι οποιαδήποτε προσφορά για την εξαγορά ποσοστού στον ΟΤΕ ”δεν είναι οικονομικά βιώσιμη”. Ο οικονομικός διευθυντής της Telefonica Santiago Fernandez Valbuena είπε σε συνέδριο επενδυτών στη Βαρκελώνη ότι η προσφορά για τον ΟΤΕ ”δεν είναι οικονομικά βιώσιμη”.

Telefonica: ”Ενδιαφέρων αλλά ασύμφορος” ο ΟΤΕ
”Ενδιαφέρουσα περίπτωση” χαρακτηρίζει τον ΟΤΕ η ισπανική Telefonica, επισημαίνοντας όμως ότι μια ενδεχόμενη προσφορά για την εξαγορά ποσοστού στην ελληνική εταιρία ”δεν είναι οικονομικά βιώσιμη”.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο οικονομικός διευθυντής της Telefonica Santiago Fernandez Valbuena, σε δηλώσεις του σε συνέδριο επενδυτών στη Βαρκελώνη, τόνισε ότι ”ο ΟΤΕ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία, αλλά τα στρατηγικά οφέλη από την ενοποίηση με τον όμιλο Telefonica είναι περιορισμένα, ενώ μια προσφορά είναι οικονομικά ασύμφορη”. Μάλιστα, ο κ. Valbuena έκλεισε τη δήλωσή του με την τελεσίδικη έκφραση ”end of story”.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή της ισπανικής εταιρίας, η Telefonica έχει θέσει συγκεκριμένο όριο τιμήματος στις εξαγορές, το 1,5 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v