Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Πλωτές εκθέσεις στήριξης του Ιδρ. Χατζηκώνστα

Στο πλαίσιο στήριξης των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα η ΑΝΕΚ Lines επαναλαμβάνει τη λειτουργία πλωτών εκθέσεων σε συνεργασία με τους «Ζωγράφους σε Δράση» στα δρομολόγια των πλοίων της από και προς την Κρήτη.

ΑΝΕΚ: Πλωτές εκθέσεις στήριξης του Ιδρ. Χατζηκώνστα

Η ΑΝΕΚ LINES, μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε από τον κόσμο η πρωτοβουλία της εταιρίας να ενισχύσει το «Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα» επαναλαμβάνει τη λειτουργία πλωτών εκθέσεων σε συνεργασία με τους «Ζωγράφους σε Δράση».

Έτσι, οι επιβάτες των πλοίων της ΑΝΕΚ που ταξιδεύουν προς και από την Κρήτη, μπορούν να αγοράσουν μία ή περισσότερες από τις 450 όμορφες εικαστικές κατασκευές των εθελοντών «Ζωγράφων». Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική επιχορήγηση από το κράτος. Λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο το να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα, με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες.

Σε όλους του οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση.

Στις μεγάλες ανάγκες του Ιδρύματος οι «Ζωγράφοι σε Δράση» κάνουν πράξη το «Περισσότερα χρώματα... περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά» και προσφέρουν εθελοντικά με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη εκατοντάδες δημιουργίες. Τα εκθέματα αυτά με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ και με τη συμμετοχή όλων μας έχουν στόχο να κάνουν τ' όνειρο αληθινό! Να φέρουν το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα σ' αυτές τις τόσο δύσκολες για την χώρα μας μέρες.

H ΑΝΕΚ, από την πλευρά της, ταξιδεύει εκ νέου, το χαμόγελο των παιδιών και καλεί όλους μας να μετέχουμε σ' αυτό «το ταξίδι» που στόχο έχει την διατήρηση της αξιοπρεπούς καθημερινότητας των παιδιών και των εφήβων του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v