Σχόλιο Αγοράς Εύρεση Συμβόλου Real Time ΧΑ Real Time ΧΠΑ Στατιστικά Όλο το Ταμπλό Πακέτα Πράξεις Κεφαλαιοποιήσεις Ανακοινώσεις
Σχόλιο Αγοράς Real Time ΧΠΑ Futures Δεικτών Options Δεικτών Futures Μετοχών Options Μετοχών
NewswireΟικονομίαΑγοράΚόσμοςΕπίκαιραΕπιχειρήσεις
Σε 1' Λεπτό ΗΠΑΕυρώπηΑσίαΧρήμαΕμπορεύματαΙσοτιμίες
ΠρόσωπαΝέα/ΧρήμαΟδηγός ΑγοράςΕισαγωγές ΧΑΑμοιβαίαΑναλύσεις
My Stocks Alerts Χαρτοφυλάκια Γραφήματα Ιδέες Ημέρας Λογ. Καταστάσεις RSS
Dr. MoneyΑπόψειςΣυνεντεύξεις Manager 2day ΝΕΟ ΦάκελοιΘέματαΕπισκόπηση ΤύπουΕγερτήριο Ατζέντα
ΧαμαιλέωνΕκηβόλοςNew DealΣτρατηγικός Αναλυτής
Τελ. ενημ.: 22/10/2016 - 14:16
Δημοσιεύθηκε: 24 Φεβρουαρίου 2014 - 16:59

Νηρέας: Ένα μήνα αναβολή στο ομολογιακό

#
Η έκτακτη Συνέλευση των ομολογιούχων του Νηρέα ψήφισε την αναβολή της εξόφλησης της δόσης του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Οι τράπεζες ψήφισαν υπέρ της δυνατότητας μετατροπής των ομολογιών προς 0,3 ευρώ/μετοχή.
Νηρέας: Ένα μήνα αναβολή στο ομολογιακό- Προς αλλαγή οι όροι μετατροπής του ΜΟΔ

Τη νέα αναβολή της εξόφλησης της δόσης του ΜΟΔ για το τέλος Μαρτίου ψήφισε η σημερινή έκτακτη Συνέλευση των ομολογιούχων του Νηρέα.

Κατά τη συγκεκριμένη συνέλευση συζητήθηκαν μια σειρά σχετικών θεμάτων μεταξύ των οποίων η δυνατότητα πληρωμής μόνο των ομολογιούχων μειοψηφίας πράγμα το οποίο καταψηφίστηκε από τους βασικούς ομολογιούχους (τράπεζες) με την αιτιολογία ότι δεν είναι εφικτό από νομικής πλευράς.

Οι τράπεζες επίσης καταψήφισαν το θέμα της λήψης εξασφαλίσεων για το ομολογιακό δάνειο, ενώ αντίθετα άφησαν ανοιχτό το ζήτημα της αλλαγής των όρων μετατροπής του ομολογιακού δανείου.

Συγκεκριμένα οι τράπεζες ψήφισαν υπέρ της δυνατότητας μετατροπής των ομολογιών προς 0,3 ευρώ / μετοχή (η προηγούμενη ήταν πολύ υψηλότερη), υπό την αίρεση ότι η πρόταση αυτή θα εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα των τραπεζών καθώς και από τη ΓΣ των μετόχων.

Αξιοσημείωτη ήταν η ισχυρή παρουσία των ομολογιούχων μειοψηφίας οι οποίοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκήσουν τα όποια νόμιμα δικαιώματά τους.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
euro2day.gr

© 2001 – 2016 MEDIA2DAY