Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υγεία: Ιατρικές επισκέψεις με €10 το χρόνο

Το πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία» για ενήλικες παρέχει, μεταξύ άλλων, δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε 30 ειδικότητες στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ,

Υγεία: Ιατρικές επισκέψεις με €10 το χρόνο

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, τη Δευτέρα 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει το πρόγραμμα εξωτερικών ιατρειών «1 χρόνο υγεία» στη συμβολική τιμή των 10€ το χρόνο για ενήλικες και για παιδιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα μπορούν να παραλάβουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr από την Παρασκευή 4 Απριλίου έως το Σάββατο 12 Απριλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στα sites και θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του προγράμματος.

Το πρόγραμμα «1 χρόνο υγεία» για ενήλικες παρέχει δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε 30 ειδικότητες στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσοκομείων, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις και χρήση τηλεφωνικού κέντρου για πληροφορίες και ραντεβού όλο το 24ωρο.

Για τα παιδιά, το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά σε παιδίατρο και παιδοχειρουργό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έκπτωση 20% για προγραμματισμένα ραντεβού σε όλες τις υπο- ειδικότητες της παιδιατρικής και έκπτωση έως και 70% για διαγνωστικές μη επεμβατικές εξετάσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε « Η Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας είναι ημέρα γιορτής για όλους τους ανθρώπους. Ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε το πολύτιμο αγαθό της Υγείας μας με κάθε τρόπο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε το μήνυμα της πρόληψης ως στάση ζωής για όλους μας. Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ άλλωστε υπηρετούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα το υπέρτατο αγαθό της Υγείας, καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ' όλα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v