Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Την τροποποίηση της απόφασης για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου καλείται να εγκρίνει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Ελγέκα στις 7/5.

Ελγέκα: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Στις 7 Μαίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελγέκα.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:

* Επανακαθορισμός του ανώτατου ορίου των αμοιβών εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που εργάζονται στην Εταιρία με ειδική σχέση μισθώσεως εργασίας ή εντολής, ενόψει της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έγκριση των σχετικών αμοιβών που καταβλήθηκαν κατά τη χρήση 2013 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2014, αλλά και μέχρι την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας.

* Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξαρτήτων μελών αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, όπως ισχύει σήμερα, περί εταιρικής διακυβέρνησης.

* Συμπλήρωση - Τροποποίηση της από 25-06-2013 απόφασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων (Θέμα 12ο) ως προς την έκδοση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ποσού κεφαλαίου σαράντα έξι εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (46.500.000 €), περαιτέρω εξειδίκευση, καθορισμός των εμπραγμάτων εξασφαλίσεων που θα παρασχεθούν και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των λοιπών όρων έκδοσης, εξασφάλισης και διάθεσης αυτού και την υπογραφή των εν γένει συμβατικών και εξασφαλιστικών κειμένων.

* Επικύρωση εκλογής του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, κ. Περικλή Σταματιάδη του Παναγιώτη, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού μέλους, κ. Κυριάκου Σαχανίδη του Σωκράτη.

* Επικύρωση εκλογής του κ. Περικλή Σταματιάδη του Παναγιώτη, ως νέου μέλους της Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee) του άρθρου 37 του Ν. 3693/2008, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, κ. Κυριάκου Σαχανίδη του Σωκράτη.

* Επικύρωση εκλογής του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, κ. Νικόλαου Μήλιου του Γεωργίου, ο οποίος εξελέγη προς αναπλήρωση της ιδιότητας που κατείχε ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος του Θεοδώρου, ο οποίος κατά την 27η Μαρτίου 2014 εξελέγη ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας και απώλεσε την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού μέλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v