Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βωβός: Γενική συνέλευση στις 28 Ιουλίου

Το επιχειρηματικό σχέδιο και τις συμφωνίες εξυγίανσης στα πλαίσια του άρθρου 99 καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Βωβός που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου.

Βωβός: Γενική συνέλευση στις 28 Ιουλίου
Η εταιρία Μπάμπης Βωβός συγκαλεί ετήσια τακτική γενική συνέλευση, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 και ώρα 11.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

Θέμα 1ο : Υποβολή για έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2013, (ατομικών και ενοποιημένων), σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), μετά των επΆ αυτών Εκθέσεων απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου και ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών και έγκριση διαθέσεως των Αποτελεσμάτων της Χρήσεως 2013, καθώς και της δήλωσης εταιρικής διακυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 43α παρ.3 περ. δ του κ.ν.2190/1920.

Θέμα 2ο : Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2013.

Θέμα 3ο : Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2014 και καθορισμός της αμοιβής τους.

Θέμα 4ο : Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/20 όπως ισχύει, για παρασχεθείσες υπηρεσίες στην εταιρία για τη χρήση 2013 και προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2014.

Θέμα 5ο : Χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του κ.ν.2190/20, όπως ισχύει, στα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στις Διευθύνσεις των εταιριών του ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

Θέμα 6ο : Έγκριση του επιχειρηματικού σχεδίου και των συμφωνιών εξυγίανσης στα πλαίσια του άρθ. 99 Πτχ Κωδ, σύμφωνα με την υπΆ αρ. 1077/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξυγίανσης για την εταιρία.

Θέμα 7ο: Έγκριση του επιχειρηματικού σχεδίου και των συμφωνιών εξυγίανσης στα πλαίσια του άρθ. 99 Πτχ Κωδ και σύμφωνα με την υπΆ αρ. 1076/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξυγίανσης για τη θυγατρική εταιρία «Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική Ανώνυμη Εταιρία και Σία Ο.Ε.».

Θέμα 8ο: Έγκριση υπογραφής της εξυγιαντικής συμφωνίας της θυγατρικής «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε. και Σια Ο.Ε.» από την «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.», που περιλαμβάνει τη διαγραφή απαίτησης της τελευταίας, ύψους 49.494.447,52 ¤. (λόγω της συμμετοχής της «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» κατά 99,9% στη θυγατρική «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε. και Σια Ο.Ε.» δεν θα προκύψει οικονομική επιβάρυνση από την διαγραφή της απαίτησης αυτής).

Θέμα 9ο : Διάφορες ανακοινώσεις και ενημέρωση των μετόχων για τις πωλήσεις και την δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρίας «Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική Ανώνυμη Εταιρία και Σία Ο.Ε.» καθώς επίσης ενημέρωση των μετόχων για την μη απορρόφησή της (λόγω της επικείμενης επικύρωσης της εξυγιαντικής συμφωνίας στα πλαίσια του άρθρου 99 ΠτχΚωδ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξυγίανσης).

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα πρόσκληση σε Α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 8/8/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11η πρωινή και σε Β' επαναληπτική γενική συνέλευση στις 19/8/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11η πρωινή, αμφότερες στον ίδιο τόπο, χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v