Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις Ακόμη Σημαντικές Διακρίσεις για τη METRO

Η επιτροπή των βραβείων απένειμε Τιμητικό βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» στον κ. Παντελή Παντελιάδη.

Τρεις Ακόμη Σημαντικές Διακρίσεις για τη METRO

Σε έναν από τους μεγάλους νικητές των Βραβείων σελφ σέρβις Excellence Awards 2014 αναδείχθηκε η METRO A.E.B.E., στα οποία πραγματοποιείται βράβευση των άριστων πρακτικών και δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων στους τομείς της Καινοτομίας και της Ανάπτυξης.

Οι διοργανωτές και η κριτική επιτροπή των σελφ σέρβις Excellence Awards 2014 αποφάσισαν να τιμήσουν για τη συνεισφορά του στον κλάδο τον πρόεδρο του Ομίλου Επιχειρήσεων της METRO A.E.B.E., κ. Παντελή Παντελιάδη, απονέμοντάς του το Βραβείο Τιμητικής Συνεισφοράς «Life Achievement Award». Ο κ. Παντελής Παντελιάδης ευχαρίστησε την επιτροπή για την απονομή του βραβείου και τόνισε πως η αξία του είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι αποτελεί επιβράβευση όχι μιας προσωπικής επιτυχίας, αλλά της προσφοράς σε έναν κλάδο.

Επιπλέον, η METRO A.E.B.E. διακρίθηκε με το βραβείο «Άριστης Επίδοσης» για την πρωτοβουλία που υλοποίησε σε συνεργασία με την Barilla Hellas με τίτλο «Μείωση Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Αποτελεσματική Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας», στην κατηγορία Συνεργασία στη Βελτιστοποίηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η απονομή των βραβείων έκλεισε με δύο ακόμα διακρίσεις για τη METRO A.E.B.E., η οποία απέσπασε το βραβείο «Εξαιρετικής Επίδοσης» για τη συμμετοχή «Εκλεκτές Γεύσεις Αποξηραμένα βασιλομανίταρα 30g» στην κατηγορία Επιτυχημένο Λανσάρισμα Προϊόντων/Σειράς Προϊόντων (PL), καθώς και το βραβείο «Εξαιρετικής Επίδοσης» για τη συμμετοχή «Ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης/Κίνηση Αγάπης Ελαΐς – Unilever Hellas» σε συνεργασία με την Ελαΐς – Unilever Hellas, στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v