Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Visa Hellas: Επανεκλογή του Λεωνίδα Κασούμη στη θέση του Πρόεδρου

Η Visa Hellas αποτελεί το forum των Τραπεζών-Μελών της Visa Europe στην Ελλάδα.

Visa Hellas: Επανεκλογή του Λεωνίδα Κασούμη στη θέση του Πρόεδρου

Οι τράπεζες-μέλη της Visa Hellas ανέδειξαν πρόσφατα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, επανεκλέγοντας ταυτόχρονα τον κ. Λεωνίδα Κασούμη, Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank, στη θέση του Προέδρου. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίωνση, αποφασίστηκε η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να διαρκέσει ως την 30η Απριλίου 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Visa Hellas αποτελείται από τους κ. Αναστάσιο Πανούση, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Eurobank Ergasias, κ. Ιωάννη Μαλεσσόβα, Διευθυντή Τραπεζικών Εργασιών της Geniki Bank, κ. Γεώργιο Χατζανδρέου, Διευθυντή Διεύθυνσης Καρτών και Καταναλωτικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Βασίλη Παρλαβάντζα, Διευθυντή Διεύθυνσης Προϊόντων Καρτών της Piraeus Bank, Νίκο Καμπανόπουλο – Visa Europe (Γενικός Διευθυντής - Ελλάδα, Κύπρος & Βουλγαρία) και Philip Symes - Visa Europe (CFO).

Ο κ. Λεωνίδας Κασούμης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Visa Hellas και Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η εκ νέου εκλογή μου ως προέδρου του Δ.Σ. της Visa Hellas. Μπαίνοντας σε μια νέα εποχή ηλεκτρονικών πληρωμών όπου οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού γίνονται πραγματικότητα, είναι πλέον δεδομένο ότι το μέλλον των πληρωμών είναι ψηφιακό. Στους στόχους μας συνεχίζουν οι περιλαμβάνονται η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των ηλεκτρονικών πληρωμών έναντι της χρήσης των μετρητών, καθώς και η διεύρυνση του περιβάλλοντος αποδοχής. Κυρίως εστιάζουμε πλέον στη καλλιέργεια του κατάλληλου «οικοσυστήματος» όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συνεργαζόμαστε στενά για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε καταναλωτές, εμπόρους και κράτος». 

Υπενθυμίζεται ότι η Visa Hellas αποτελεί το forum των Τραπεζών-Μελών της Visa Europe στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v