Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Θανατηφόρο δυστύχημα εργαζομένου στη Μεγαλόπολη

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα η ΔΕΗ σύστησε επιτροπή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΔΕΗ: Θανατηφόρο δυστύχημα εργαζομένου στη Μεγαλόπολη

Ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασίας ηλεκτρολογικής επισκευής καδοφόρου εκσκαφέα στη Μεγαλόπολη υπέστη εργαζόμενος της επιχείρησης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΗ το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή 17 Αυγούστου και ώρα περίπου 19:00μμ στο Ορυχείο του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης. Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα η ΔΕΗ σύστησε επιτροπή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα.

Η ανακοίνωση της επιχείρησης επισημαίνει ότι το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης είναι πιστοποιημένο από τις 10 Ιουλίου 2014 από την Eurocert αναφορικά με το σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία στο εν λόγω ορυχείο (ΕΛΟΤ 1801:2008/OHSAS 18001:2007).

«Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της επιχείρησης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του θανόντος συναδέλφου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v