Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις πρώτες θέσεις του Παγκόσμιου Δείκτη Αειφορίας Dow Jones η Addeco

Ο όμιλος αξιολογήθηκε συγκριτικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως έπειτα από μία εις βάθος ανάλυση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών πρακτικών της.

Στις πρώτες θέσεις του Παγκόσμιου Δείκτη Αειφορίας Dow Jones η Addeco

Ο όμιλος Adecco, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, έλαβε την επιβεβαίωση της συνέχισης της ένταξής του για τέταρτη συνεχή χρονιά τόσο στον Ευρωπαϊκό όσο και στον Παγκόσμιο δείκτη αειφορίας Dow Jones (Dow Jones Sustainability Indices - DJSI).

Οι δείκτες αειφορίας Dow Jones αναγνωρίζουν τις εταιρείες όλων των κλάδων που ξεχωρίζουν του ανταγωνισμού τους βάσει των επιδόσεών τους σε σχέση με μια σειρά κριτηρίων βιωσιμότητας. Η Adecco αξιολογήθηκε συγκριτικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως έπειτα από μία εις βάθος ανάλυση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών πρακτικών της. Κάθε χρόνο περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων 800 εταιρειών από τις αναδυόμενες αγορές, καλούνται να συμμετάσχουν στην Αξιολόγηση Εταιρικής Αειφορίας της RobecoSAM.

Παρακάτω μερικά στοιχεία για τη σχετική δράση του Ομίλου το 2013 και το 2014:

• Οι δωρεές του προγράμματος Win4Youth προς νέους σε μειονεκτική θέση ξεπέρασαν ήδη από το τέλος του 2013 το $1 εκατομμύριο.

• Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία Adecco Way to Work το 2013 και το 2014, έλαβαν συμβουλές καριέρας και παρακολούθησαν δωρεάν σεμινάρια για την υποστήριξή τους στην αναζήτηση εργασίας και τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους.

• Το 2013 πάνω από 4.500 αθλητές υποστηρίχθηκαν στην επαγγελματική τους μετάβαση και στην αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας (το 2012 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 2.000 αθλητές).

• Η επίδοση του Ομίλου όσον αφορά στον περιορισμό της εκπομπής αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου έχει διπλασιαστεί από το 2010.

• Το ποσοστό διακράτησης εργαζομένων στις αναδυόμενες αγορές αυξήθηκε κατά 6%.

• Σχεδόν το 90% του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας ολοκλήρωσε με επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συμμόρφωσης και Δεοντολογίας (Compliance & Ethics).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v