Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Αθήνας

Συνδέσεις της ελληνικής πρωτεύουσας με προορισμούς της Γαλλίας και της Γερμανίας εξετάζει η ιρλανδική εταιρία για τη χειμερινή περίοδο 2015-2016. Το πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι του 2015.

Ryanair: Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Αθήνας

Άργησε να έρθει, ζητώντας να μειωθούν οι χρεώσεις του αεροδρομίου στην Αθήνα, αλλά είναι αποφασισμένη να μείνει και να εδραιώσει την παρουσία της.

Ο λόγος για τη Ryanair η οποία, λίγο πριν ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος, ανακοίνωσε τα σχέδια που έχει για το ερχόμενο καλοκαίρι για την αεροπορική αγορά της Αθήνας. Η ιρλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους σχεδιάζει να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στις πτήσεις προς το εξωτερικό, αλλά και γραμμές του εσωτερικού με υψηλή ζήτηση.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα, από τον ερχόμενο Απρίλιο, οπότε και τίθεται σε ισχύ το νέο της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2015, η Ryanair θα πραγματοποιεί 1 δρομολόγιο την ημέρα στη γραμμή Αθήνα - Βρυξέλλες, 2 δρομολόγια την ημέρα στην γραμμή Αθήνα - Ρώμη και 1 δρομολόγιο στη γραμμή Αθήνα - Βαρσοβία.

Επιπλέον θα πραγματοποιεί δύο καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Λονδίνο και θα αυξήσει από επτά σε δέκα τα εβδομαδιαία δρομολόγια που πραγματοποιεί στη γραμμή Αθήνα - Μιλάνο. Επιπλέον, θα αυξηθούν από πέντε σε έξι την ημέρα οι πτήσεις στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Στους σχεδιασμούς του επιτελείου της Ryanair βρίσκεται ήδη και το χειμερινό πρόγραμμα της περιόδου 2015-2016, για το οποίο η εταιρία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει τις συνδέσεις της Αθήνας με διάφορους προορισμούς. Οι πρώτες επιλογές είναι οι αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας, για τις οποίες είναι πολύ πιθανό ότι θα ξεκινήσουν πτήσεις της Ryanair την επόμενη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v