Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία των ΕΛΤΑ με το Μαρινόπουλο

Οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι, μπορούν να προμηθευτούν από τις 25/10 και αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ, την κάρτα «ELTA Club» με την οποία αποκτούν άτοκα πίστωση για τις αγορές τους από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος.

Συνεργασία των ΕΛΤΑ με το Μαρινόπουλο
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σταθερά προσηλωμένα στην στρατηγική της κοινωνικής προσφοράς, επιβραβεύουν 1.000.000 συνταξιούχους που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν την σύνταξή τους κατ' οίκον από τα ΕΛΤΑ, παρέχοντάς τους την προνομιακή κάρτα «ELTA Club», σε συνεργασία με τα σουπερμάρκετ της εταιρείας Μαρινόπουλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι, μπορούν να προμηθευτούν από τις 25 Οκτωβρίου 2014 και αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ, την ειδική προνομιακή κάρτα «ELTA Club» με την οποία αποκτούν άτοκα πίστωση για τις αγορές τους από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος.

Η πίστωση θα φτάνει κατ' ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα.

Τη σχετική σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Κωστής Μελαχροινός και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v