Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής αναγνώριση για την Globo στην έκθεση της Ovum

Η GLOBO αξιολογήθηκε και αναγνωρίστηκε ως κύριος "Market Challenger" ανάμεσα στους 11 κορυφαίους παρόχους λύσεων Enterprise Mobility Management, ενώ τοποθετήθηκε πολύ κοντά στην κατηγορία των "Market Leaders".

Διεθνής αναγνώριση για την Globo στην έκθεση της Ovum

Μία ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασε η GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και ολοκληρωμένων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, καθώς ανακοίνωσε την πρόσφατη ένταξή της στην έκθεση της Ovum 2014-2015 Decision Matrix για Λύσεις Enterprise Mobility Management.

Η GLOBO αξιολογήθηκε και αναγνωρίστηκε ως κύριος "Market Challenger" ανάμεσα στους 11 κορυφαίους παρόχους λύσεων EMM, ενώ τοποθετήθηκε πολύ κοντά στην κατηγορία των "Market Leaders".

Με τη συγκεκριμένη αξιολόγηση η GLOBO παρουσιάζεται ιδιαίτερη ισχυρή στην παροχή λύσεων Enterprise Mobility και είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που συνδυάζουν λύσεις Enterprise Mobility Management με Mobile Application Development. Η εν λόγω συνδυαστική προσφορά καθιστά την GLOBO ιδανικό πάροχο για επιχειρήσεις που θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους σε Enterprise Mobility συνολικά ή και τμηματικά.

Η αξιολόγηση της Ovum για ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές λύσεις EMM εκτείνεται πέρα από τις δυνατότητες Mobile Device Management ('MDM') και Secure Container και περιλαμβάνει συνολικά τους παρακάτω τομείς:

• Mobile Device Management (MDM)
• Mobile Application Management (MAM)
• Mobile Application Development Platform (MADP)
• Network Access Control (NAC)
• Identity and Access Management (IAM)
• Telecoms Expense Management (TEM)

Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, ανέφερε:

«Η ένταξή μας στην έκθεση της Ovum αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα για τη GLOBO κι επικυρώνει την ικανότητά μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Enterprise Mobility, κάτι που ισχυροποιεί τη θέση μας στη συγκεκριμένη αγορά.

Η μοναδικότητα της λύσης μας που συνδυάζει Enterprise Mobility Management (EMM) και Mobile Application Development, καθώς και οι πρόσφατες εξαγορές των Notify και Sourcebits, υπογραμμίζουν και ενισχύουν το ίδιο μας το προϊόν και την εμπορική μας υπεροχή.»

«Η ζήτηση για διαχείριση κινητών συσκευών σε πλήθος πλατφορμών έχει δημιουργήσει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά για λύσεις EMM», δήλωσε ο κύριος Richard Absalom, Senior Analyst Enterprise Mobility στην Ovum. «Αξιολογούμε περισσότερους από 70 παρόχους που προσφέρουν από απλές μέχρι πιο σύνθετες δυνατότητες EMM. Η GLOBO προσφέρει άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις EMM και είναι ένας από τους ελάχιστους παρόχους που προσφέρει τους πέντε από τους έξι τομείς που αξιολογούμε. Συνδυάζει ισχυρές δυνατότητες Mobile Device Management, ένα ασφαλές και λειτουργικό container και μία πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών, προσφέροντας ένα πολύ ενδιαφέρον χαρτοφυλάκιο για επιχειρήσεις που αναζητούν μία ενιαία λύση για να καλύψει όλους αυτούς τους τομείς.»

Αξίζει να αναφερθεί ότι η GLOBO έλαβε πολύ υψηλή βαθμολογία στην αξιολόγηση της έκθεσης Ovum - ισότιμη αυτής των πλέον δυνατών εταιρειών της αγοράς παγκοσμίως - σε βασικά κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη, όπως για παράδειγμα καταλληλόλητα εφαρμογής σε μεγάλες επιχειρήσεις, δυνατότητες επέκτασης της προσφερόμενης λύσης, ενώ επικράτησε και στην τεχνική ανάλυση της πλατφόρμας ανάπτυξης εφαρμογών (MADP) που προσφέρει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v