Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

IDE: Παρουσίαση καινοτόμου υβριδικής γεννήτριας

Η Υβριδική Γεννήτρια HGM 6000-2 συνδυάζει την παραγωγή και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας με εξαιρετικά προηγμένο σύστημα διαχείρισης ισχύος, προσφέροντας πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μεγάλη διαθεσιμότητα ενέργειας, μεγάλο κύκλο προληπτικής συντήρησης και υψηλή αξιοπιστία.

IDE: Παρουσίαση καινοτόμου υβριδικής γεννήτριας
Η Intracom Defense Electronics συμμετείχε στη διεθνή έκθεση «AUSA 2014», από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο εξειδικευμένες σε χερσαία συστήματα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2014.

Μεταξύ των άλλων προϊόντων και λύσεων της IDE στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας, στην AUSA παρουσιάστηκαν τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας WiSPR και TACTICON για οχήματα μάχης καθώς και τα τακτικά ευρυζωνικά συστήματα δικτύωσης IP WiWAN και SPARTAN.

Επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Υβριδική Γεννήτρια HGM 6000-2, ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει την παραγωγή και αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας με εξαιρετικά προηγμένο σύστημα διαχείρισης ισχύος. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η μεγάλη διαθεσιμότητα ενέργειας, ο μεγάλος κύκλος προληπτικής συντήρησης και η υψηλή αξιοπιστία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεννήτρια HGM 6000-2 συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT και είναι πλήρως συμβατή με τους εκτοξευτές τους.

Το περίπτερο της IDE, στο πλαίσιο της εθνικής ελληνικής συμμετοχής, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με επικεφαλής την αναπληρωτή υπουργό Φώφη Γεννηματά, η οποία συνοδευόταν από υψηλόβαθμα στελέχη, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επισκεπτών όπως κυβερνητικών και στρατιωτικών αντιπροσωπειών που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εύρος των λύσεων που προωθεί η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v