Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Ίδρυσε εταιρεία στην Κύπρο

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω διεύρυνση του παγκοσμίου δικτύου παραγωγής και διανομής των προϊόντων της.

Flexopack: Ίδρυσε εταιρεία στην Κύπρο

Η διοίκηση της Flexopack ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ίδρυση νέας εταιρείας με επωνυμία «Flexopack International Limited», και με έδρα την Λάρνακα της Κύπρου.

Η νέα αυτή εταιρεία, στην οποία η Flexopack AEBE συμμετέχει με ποσοστό 100%, θ΄αποτελέσει τον συμμετοχικό βραχίονα της ανάπτυξης της Εταιρείας (holding company), σε αγορές του εξωτερικού και το αρχικό της μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 Ευρώ.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω διεύρυνση του παγκοσμίου δικτύου παραγωγής και διανομής των προϊόντων της, με στόχο την διεύρυνση των μεριδίων της σε στοχευμένες γεωγραφικά αγορές που παρουσιάζουν σημαντικό πεδίο ανάπτυξης.

Η Διοίκηση της Εταιρείας εκτιμά ότι η ίδρυση της «Flexopack International Limited» εξυπηρετεί πλήρως τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την διαρθρωμένη και οργανωμένη ανάπτυξη της παρουσίας της σε νέες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v