Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Οι τρεις προτάσεις των πρακτόρων για τα VLTs

Τρεις προτάσεις για τα VLTs υπέβαλλε σήμερα στη διοίκηση του ΟΠΑΠ η ομοσπονδία των πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) με βάση το ψήφισμα της χθεσινής μαραθώνιας γενικής συνέλευσης.

ΟΠΑΠ: Οι τρεις προτάσεις των πρακτόρων για τα VLTs

Επιστολή στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ έστειλε η διοίκηση της ΠΟΕΠΠΠ σε συνέχεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης των πρακτόρων. Οπως αναφέρεται στην επιστολή, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα ακόλουθα για τα VLT΄S:

"Λαμβάνοντας υπ΄όψιν τη Σύμβαση Πρακτορείας των πρακτόρων με την ΟΠΑΠ ΑΕ, το Νόμο και τον κανονισμό της ΕΕΕΠ για την εγκατάσταση και λειτουργία των VLT΄S, η Γ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ αποφάσισε να υποβληθεί στην ΟΠΑΠ ΑΕ η ακόλουθη πρόταση η οποία περιλαμβάνει σωρευτικά τα εξής :

Πρώτον την εγκατάσταση εντός των υφιστάμενων Πρακτορείων του δικτύου υπό τις προϋποθέσεις του Νόμου και του Κανονισμού έως 3 παιγνιομηχανημάτων σε κάθε υφιστάμενο Πρακτορείο το οποίο θα υποβάλλει σχετικό αίτημα και,

Δεύτερον την ανάληψη από Ανώνυμη Εταιρεία ειδικού σκοπού, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι πράκτορες, για την εκμετάλλευση σε Πανελλαδικό δίκτυο αριθμού gaming halls αναλόγου του αριθμού πρακτόρων που θα συμμετάσχουν στο σχήμα και του κεφαλαίου που θα συγκεντρωθεί. Ο αριθμός αυτός με βάσει υφιστάμενη μελέτη, ανέρχεται σε 150-300 καταστήματα ανά τη χώρα.

Τέλος δε, την εκμετάλλευση τοπικών Gaming Halls από τοπικά κοινοπρακτικά ευέλικτα σχήματα στα οποία θα συμμετέχουν πράκτορες της περιοχής".

H Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ να επεξεργαστεί και καταθέσει την πρόταση προς την κατεύθυνση των ανωτέρω.

Σε περίπτωση αποτυχίας "των διαπραγματεύσεων με την ΟΠΑΠ ΑΕ , εξουσιοδοτείται το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΠΠ να προετοιμάσει όλες τις απαιτούμενες νομικές και άλλες ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Πρακτόρων".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v