Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone: Xρονιά σταθεροποίησης για την κινητή το 2015

Στα χρόνια της κρίσης η Voadafone επένδυσε στην Ελλάδα περίπου 1,5 δισ. ευρώ ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας στη χώρα μας, κάνονας ιδιαίτερη αναφορά στις κινήσεις που έκανε φέτος για την αγορά επιπλέον φάσματος αλλά και την ολοκλήρωση εξαγοράς της ΗΟL.

Vodafone: Xρονιά σταθεροποίησης για την κινητή το 2015

Χρονιά σταθεροποίησης αναμένει ο επικεφαλής της Vodafone ότι θα είναι το 2015 για τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Ο κ. Γλαύκος Περσιάνης σε ενημερωτική συνάντηση σημείωσε ότι το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά για τον κλάδο από το 2007, καθώς μετά από χρόνια έντονης πτώσης ο ρυθμός αυτός ανακόπηκε.

Το στέλεχος της Vodafone σημείωσε ότι στρατηγική του Ομίλου είναι να επενδύσει στην ελληνική αγορά, κάτι που φαίνεται από τόσο από τις επενδύσεις για την αγορά φάσματος όσο και από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την HOL.

Σε χρόνια κρίσης για την ελληνική οικονομία ο Όμιλος Vodafone έχει επενδύσει ποσά που ξεπερνούν το 1,5 δισ. ευρώ τόνισε ο κ. Περσιάνης, συμπληρώνοντας ότι οι επενδύσεις ανήλθαν σε 530 εκατ.

Ο επικεφαλής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σημείωσε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το due diligence της Forthnet για την οποία η Vodafone έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς από κοινού με την Wind.

Επίσης δεν έχει ασκηθεί ούτε το δικαίωμα που υπάρχει για την απόκτηση ποσοστού της Forthnet που κατέχει η Wind, όπως προβλέπει η σχετική συμφωνία.

Όπως ανέφερε υπάρχουν χρονικά περιθώρια προκειμένου να ασκηθεί το συγκεκριμένο δικαίωμα, χωρίς, όμως, να αναφέρει ποια είναι τα περιθώρια αυτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v