Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Παρίσι η Λούκα Κατσέλη

Η 5η Ευρωπαϊκή Έκθεση για την Ανάπτυξη, στη σύνταξη της οποίας συμμετέχει η κα Κατσέλη ως επικεφαλής ερευνητικής ομάδας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιαστεί εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στην Addis Ababa τον Ιούλιο του 2015.

Στο Παρίσι η Λούκα Κατσέλη

Tη χρηματοδότηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο και τη διασύνδεση με τις δημόσιες πολιτικές, έχει ως κεντρικό θέμα η έκθεση «European Report on Development: Combining finance and policies to implement a transformative post-2015 development agenda», που παρουσιάζεται σήμερα στο Παρίσι.

Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει στη Γαλλική πρωτεύουσα η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας κα. Λούκα Τ. Κατσέλη.

Η 5η Ευρωπαϊκή Έκθεση για την Ανάπτυξη, στη σύνταξη της οποίας συμμετέχει η κα Κατσέλη ως επικεφαλής ερευνητικής ομάδας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών με τη συμμετοχή τεσσάρων ακόμη ιδρυμάτων από το εξωτερικό, θα παρουσιαστεί εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στην Addis Ababa τον Ιούλιο του 2015.

Στη σημερινή παρουσίαση της Έκθεσης στο Παρίσι θα συμμετέχουν υπουργοί και ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι από αναπτυσσόμενες χώρες και χώρες του τρίτου κόσμου (Τανζανία, Μαδαγασκάρη, Φιλιππίνες, Ζάμπια, Κένυα, Γκάνα κ.α.), καθώς και ανώτατα στελέχη διεθνών οργανισμών (ΟΟΣΑ, Ηνωμένα Έθνη, German Development Institute, Overseas Development Institute, Kellogg Foundation κ.α.).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v