Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Συμμετοχή στο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού IMTJ

Σύμφωνα με τον κ. Λιακουνάκο, στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους οργανισμούς του εξωτερικού, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες σύναψης στρατηγικών συμμαχιών.

Euromedica: Συμμετοχή στο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού IMTJ

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού - IMTJ που πραγματοποιήθηκε στις 15 και στις 16 Απριλίου στο Λονδίνο συμμετείχε ο όμιλος Euromedica.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, στο πλαίσιο του συνεδρίου η Euromedica πραγματοποίησε επαφές με διεθνείς εταιρίες και οργανισμούς από τους κλάδους της υγείας και του τουρισμού, ανοίγοντας προοπτικές για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας. Σημειώνεται ότι από ελληνικής πλευράς, η Euromedica αποτέλεσε τον μοναδικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών που συμμετείχε στο γεγονός.

Σημειώνεται ότι το Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ 2015, προσέλκυσε εκπροσώπους 130 οργανισμών και επιχειρήσεων, προερχόμενους από περισσότερες από 40 χώρες.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Euromedica στο συνέδριο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του ομίλου, κ. Θωμάς Λιακουνάκος δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της Euromedica σε αυτό το κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο. Στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους οργανισμούς του εξωτερικού, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες σύναψης στρατηγικών συμμαχιών. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο κλάδος του Ιατρικού Τουρισμού είναι πολλά υποσχόμενος και η Euromedica επενδύει στην ανάπτυξη του, μέσα από στοχευμένες κινήσεις που μπορούν να έχουν τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v