International Life: Άμεση πληρωμή ασφαλίστρων με τη MoneyPlus PayOnSpot

Άμεση πληρωμή των ασφαλίστρων της International Life μέσω της υπηρεσίας πληρωμών MoneyPlus PayOnSpot στα ταμεία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος, στο Thireos Exchange και σε άλλα σημεία

International Life: Άμεση πληρωμή ασφαλίστρων με τη MoneyPlus PayOnSpot

Οι πελάτες της International Life έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα τα ασφαλιστήριά τους με μετρητά στα Ταμεία των εταιρικών καταστημάτων της Μαρινόπουλος, μέσω της νέας υπηρεσίας MoneyPlus PayOnSpot χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πληρωμή των ασφαλίστρων πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στην ειδοποίηση πληρωμής ασφαλίστρων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Access Payment Services – Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε. και εντάσσεται στο πλαίσιο βελτίωσης των εισπρακτικών μηχανισμών της International Life. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία προσφέρεται στα 442 εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος υπό τα εμπορικά σήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express, Carrefour και Terra Market. Επιπλέον των καταστημάτων της Μαρινόπουλος, η υπηρεσία MoneyPlus PayOnSpot παρέχεται και από τα Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Thireos Money Services καθώς και σε άλλους αντιπροσώπους της Access Payment Services.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Στηριζόμενοι στην πελατοκεντρική μας φιλοσοφία καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συνεργασία μας με την Access Payment Services. Πιστεύουμε ότι η νέα ευχέρεια πληρωμής ασφαλίστρων μέσω της Υπηρεσίας MoneyPlus PayOnSpot συμβάλλει στην ποιότητα των υπηρεσιών μας για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v