Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Στις 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση για τη διανομή μερίσματος

Τη διανομή μερίσματος (ή μη) καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της MLS στις 30 Ιουνίου 2015.

MLS: Στις 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση για τη διανομή μερίσματος

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η MLS στις 30 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση 1.1.14/31.12.14 και των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Λήψη απόφασης περί διανομής (ή μη διανομής) μερισμάτων από τα κέρδη της χρήσης.

*Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.1.14-31.12.14.

*Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 1.1.15-31.12.15 και καθορισμός της αμοιβής τους.

*Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και προέγκριση νέων αμοιβών των μελών αυτών.

*Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άσκηση κατ' επάγγελμα πράξεων υπαγόμενες σε κάποιους από τους εταιρικούς σκοπούς.

*Επικύρωση των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

*Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου (Επαναληπτική Γενική Συνέλευση) την Δευτέρα 13η Ιουλίου 2015 και ώρα 15.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v