Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουζάκης: Επεκτείνεται σε νέες δραστηριότητες και αγορές

Το άνοιγμά της σε δραστηριότητες εκτός του κλωστοϋφαντουργικού κλάδου με τη συνεργασία ξένων οίκων μελετά η εισηγμένη εταιρεία. Τι δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου κατά τη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων.

Μουζάκης: Επεκτείνεται σε νέες δραστηριότητες και αγορές

Την πρόθεση της εισηγμένης εταιρείας να επεκταθεί σε νέες δραστηριότητες και αγορές σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού, ανακοίνωσε στα πλαίσια της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, η κα Ελευθερία Μουζάκη, αντιπρόεδρος της ομώνυμης εισηγμένης εταιρείας.

Αν και η κα Μουζάκη δεν έδωσε περισσότερες επεξηγήσεις για τις προθέσεις της εταιρείας, εκτιμάται ότι πρόκειται για δουλειές που δεν σχετίζονται -άμεσα τουλάχιστον- με τον κλωστοϋφαντουργικό κλάδο.

Άλλωστε κατά τη χθεσινή συνέλευση, αποφασίστηκε και η διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας.

Κατά τα άλλα, η αντιπρόεδρος της εταιρίας χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίοδο που διάγει η εταιρεία και ο κλωστοϋφαντουργικός κλάδος, με χαρακτηριστικές τις προκλήσεις της έντονης οικονομικής αβεβαιότητας, της ελλιπούς ρευστότητας στην οικονομία, της πτωτικής ζήτησης στον κλάδο και πέραν όλων αυτών, των κεφαλαιακών ελέγχων που επιβλήθηκαν από την Δευτέρα.

«Στόχος μας μέσα σ' αυτή τη συγκυρία να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας» ανέφερε η κα Μουζάκη, καταλήγοντας πως «στο τέλος θα τα καταφέρουμε και μάλιστα με επιτυχία».

Ο όμιλος συνεχίζει τις προσπάθειες για περιορισμό των δαπανών και για αξιοποίηση της μεγάλης αξίας ακίνητης περιουσίας που διαθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v