Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της International Life με το Ωνάσειο

Μέσω της συνεργασία με το Ωνάσειο η εταιρία προσφέρει στους ασφαλισμένους της ιδιαίτερες παροχές και προνομιακές τιμές ή και δωρεάν εξετάσεις, με απευθείας κάλυψη των εξόδων και ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής.

Συνεργασία της International Life με το Ωνάσειο

Νέα στρατηγική συνεργασία ξεκίνησε η International Life με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, με την οποία η εταιρία προσφέρει στους ασφαλισμένους της με όλα τα συμβόλαια υγείας ιδιαίτερες παροχές και προνομιακές τιμές ή και δωρεάν εξετάσεις στο εξειδικευμένο για καρδιολογικά / καρδιοχειρουργικά θέματα νοσοκομείο, με απευθείας κάλυψη των εξόδων και ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της συνεργασίας, οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, μπορούν να απολαμβάνουν τις εξής παροχές:

– Σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και στα νοσήλια.

– Προνομιακές τιμές σε επισκέψεις σε καρδιολόγο και καρδιοχειρουργό στα τακτικά πρωινά εξωτερικά ιατρεία.

– Δωρεάν διενέργεια προεγχειρητικού ελέγχου.

– Δωρεάν εξέταση στο αναισθησιολογικό ιατρείο.

– Δωρεάν ιατρική εξέταση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα.

– Δωρεάν διενέργεια παρακλινικών εξετάσεων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με όριο.

– Ειδικές προνομιακές τιμές για συγκεκριμένες εξετάσεις: Αξονική Καρδιάς, Stress-Echo, Tilt-test, Lipotest.

– Υποστήριξη των ασθενών με ασθενοφόρα του νοσοκομείου και έκπτωση 20% στο εκάστοτε κόστος μεταφοράς εφόσον ο ασθενής χρήζει νοσηλείας.

– Ειδικές Παροχές για τους συνοδούς των ασθενών.

– Τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας.

Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο διευθύνων σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, επισημαίνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσω της νέας μας συνεργασίας με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ένα από τα κορυφαία νοσοκομειακά κέντρα στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα προνόμια και επιλογές και να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v