Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανέωσε το site της η Aegean - Οι νέες υπηρεσίες

Το νέο site είναι λειτουργικό σε όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές συσκευές (Desktop, Mobile & Tablets), προσφέροντας βελτιστοποιημένη εμπειρία στους χρήστες που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα smartphone και τα tablets τους για να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Aegean.

Ανανέωσε το site της η Aegean - Οι νέες υπηρεσίες
Η Aegean παρουσιάζει το ανανεωμένο της site aegeanair.com. Η εταιρεία ανανεώνει την online παρουσία της με νέα προσέγγιση και προσφέρει ακόμα περισσότερες online υπηρεσίες στο κοινό.

Το νέο site είναι λειτουργικό σε όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές συσκευές (Desktop, Mobile & Tablets), προσφέροντας βελτιστοποιημένη εμπειρία στους χρήστες που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα smartphone και τα tablets τους για να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της εταιρίας

Η αρχική σελίδα του site έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στη διαδικασία της κράτησης και εύχρηστη πλοήγηση έτσι ώστε οι χρήστες να βρίσκουν πιο εύκολα αυτό που ψάχνουν. 

Η νέα υπηρεσία My Αegean δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό είτε μέσω εγγραφής είτε ως εγγεγραμμένο μέλος του Miles+Bonus ή ακόμα χρησιμοποιώντας τον Facebook λογαριασμό τους.

Με τη δημιουργία του προφίλ τους οι χρήστες περιηγούνται σε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους και μπορούν να κάνουν κράτηση για την επόμενη πτήση εύκολα και γρήγορα, βάσει των καταχωρημένων στοιχείων τους, αναφέρεται η ανακοίνωση.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν στην γκάμα online υπηρεσιών που προσφέρει ήδη η Aegean στους χρήστες όπως Διαχείριση κράτησης, Low fare calendar, Flight Status, Κράτηση ξενοδοχείου, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Ψηφιακή κάρτα Miles+Bonus, Υπολογιστής μιλίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v