Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ανανεωμένο site και νέο λογότυπο η Profile

Ηταν η κατάλληλη στιγμή για την ανανέωση του brand, ώστε να αντικατοπτρίζει την κουλτούρα του ομίλου και των λύσεων μας, δηλώνει ο κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software.

Με ανανεωμένο site και νέο λογότυπο η Profile

Η Profile Software ανακοινώνει την παρουσίαση του νέου λογοτύπου και του ανανεωμένου website του ομίλου.

Το νέο λογότυπο αντικατοπτρίζει την ευελιξία των λύσεων που διαθέτει η εταιρία για να παρέχει προτάσεις στο διεθνή πελατολόγιο της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι 'καμπύλες' που εμφανίζονται στο λογότυπο αντιπροσωπεύουν την εύκολη προσαρμοστικότητα και διασύνδεση των λύσεων της εταιρείας, καθώς και την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Τέλος, το νέο brand, σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, επεκτεινόμενη στις αγορές του εξωτερικού, με νέες τεχνολογίες mobile και cloud.

«Έχοντας επενδύσει σημαντικά σε νέες τεχνολογίες με καινοτόμες πλατφόρμες και διαθέτοντας ένα διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών και πελατών στο εξωτερικό, μετά από 25 επιτυχή χρόνια δραστηριότητας, ήταν η κατάλληλη στιγμή για την ανανέωση του brand, ώστε να αντικατοπτρίζει την κουλτούρα του ομίλου και των λύσεων μας. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας εντός και εκτός συνόρων επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας ώστε να προσφέρουμε αξιόπιστες και μοντέρνες λύσεις. Εκτιμούμε ότι η νέα ιστοσελίδα μας παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο μήνυμα», δηλώνει ο κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v