Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποτροφίες σε 22 φοιτητές από την PwC Ελλάδας

Οι υποτροφίες καλύπτουν σπουδές σε χρηματοοικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, computer science, οικονομικά καθώς και άλλα θέματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Υποτροφίες σε 22 φοιτητές από την PwC Ελλάδας
Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2014-2015, η PwC Ελλάδας προσέφερε υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε 22 αριστούχους φοιτητές και φοιτήτριες.

Οι υποτροφίες αυτές είναι μέρος του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της PwC, το οποίο εστιάζει στην εκπαίδευση και την υποστήριξη ταλαντούχων νέων. Το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC ξεκίνησε το 2001 και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 147 αποφοίτους.

Οι υποτροφίες καλύπτουν σπουδές σε χρηματοοικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, computer science, οικονομικά καθώς και άλλα θέματα.

Με την οικονομική υποστήριξη της PwC, οι υπότροφοι έχουν τη δυνατότητα, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, να συνεχίσουν τις σπουδές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε πανεπιστήμια όπως το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και το London Business School, το London School of Economics and Political Science και το Imperial College London.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC στην Ελλάδα, Μάριος Ψάλτης, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά συγχαίρω τους υποτρόφους μας. Είναι παιδιά με όνειρα και στόχους. Εμείς στην PwC είμαστε κοντά τους και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πορεία τους και την εξέλιξή τους. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Εκτός των υποτροφιών, η PwC υποστηρίζει τους φοιτητές στην Ελλάδα διοργανώνοντας δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία. Επίσης, είναι χορηγός του παγκόσμιου δικτύου νέων φοιτητών AIESEC και συμμετέχει ενεργά στις ημέρες καριέρας που διοργανώνονται από τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα καθώς και σε συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v