Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδράσεις ΟΣΥΠΑ για Fraport στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Αεροδρόμιο Μακεδονία θα έχει το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport.

Αντιδράσεις ΟΣΥΠΑ για Fraport στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Η ΟΣΥΠΑ και το σύνολο των εργαζομένων στο Αεροδρόμιο Μακεδονία πραγματοποίησαν χθες 1-10-2015, συμβολική κατάληψη του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης κλιμακίου της κοινοπραξίας Fraport - Κοπελούζος , προκειμένου να δηλώσουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στο «ξεπούλημα» του , καθώς και των υπολοίπων 13 Περιφερειακών Αεροδρομίων.

Οπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου προκλήθηκαν από την ΟΣΥΠΑ οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας, σε ένα διάλογο αντιπαράθεσης επιχειρημάτων, ώστε να αποδειχθεί το καταστροφικό αποτέλεσμα της συμφωνίας για την ελληνική κοινωνία και τη χώρα.

Αν και η πρόκληση της Ομοσπονδίας δεν έγινε αποδεκτή, σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport, «σήκωσε το γάντι» και ζήτησε συνάντηση και συζήτηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων το Σάββατο 3-10-2015 και ώρα 15.30, στα γραφεία του Αεροδρομίου Μακεδονία.

Η Ομοσπονδία στη συνάντηση αυτή θα αντιπαραθέσει τις τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις της, για την ανάπτυξη των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων με ίδια μέσα, σε αντίθεση με την υποτιθέμενη επένδυση της Fraport, που σαν μοναδικό αποτέλεσμα έχει τη μετατροπή των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων σε γερμανικά κρατικά.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσουν οι αριθμοί και η πραγματικότητα και όχι οι μνημονιακές δεσμεύσεις και ότι αυτές υποκρύπτουν, καταλήγει η ανακοίνωση του σωματείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v