Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα εφαρμογή πληρωμής ασφαλίστρων με άτοκες δόσεις από την ERGO

Η σχετική δυνατότητα παρέχεται μέσω της νέας εφαρμογής "ERGO Premium Pay", στην οποία οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα.

Νέα εφαρμογή πληρωμής ασφαλίστρων με άτοκες δόσεις από την ERGO

Τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξόφλησης ασφαλίστρων - μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας - έως 12 άτοκες δόσεις, προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική στους πελάτες της.

Η σχετική δυνατότητα παρέχεται μέσω της νέας εφαρμογής "ERGO Premium Pay", στην οποία οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα.

Η εφαρμογή επιτρέπει την εξόφληση των ασφαλίστρων έως και 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τους μήνες διάρκειας του ασφαλιστηρίου, με χρήση της πιστωτικής κάρτας τους, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση και με την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση δεν είναι μικρότερη των 30 ευρώ.

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα διενεργούνται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Τράπεζα Πειραιώς και υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες προστασίας των στοιχείων των συναλλασσομένων. Για την εξόφληση ασφαλιστηρίου μέσω του "ERGO Premium Pay" είναι απαραίτητη η χρήση του κωδικού πληρωμής ΔΙΑΣ, ο οποίος αναγράφεται στο έντυπο "Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων" και τον οποίο οι πελάτες είτε έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς από την εταιρία, είτε μπορούν να αναζητήσουν από τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή τους.

Η δυνατότητα για ηλεκτρονικές πληρωμές εντάσσεται στις προσπάθειες της ERGO για την αναβάθμιση και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της, υλοποιώντας την υπόσχεσή της "Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω".

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία, εκτός από την εφαρμογή "ERGO Premium Pay", σχεδίασε επιπλέον νέες λειτουργίες του "ERGO Portal" που αναβαθμίζουν τις δυνατότητες στους συνεργάτες και αφορούν στην άμεση απόδοση προμηθειών, την αυτοματοποιημένη απόδοση ασφαλίστρων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ και την ηλεκτρονική διαχείριση των προτάσεων ασφάλισης και των πρόσθετων πράξεων, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v