Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Στα περσινά επίπεδα τα μεγέθη εννεαμήνου

Τα αποτελέσματα εννεαμήνου διατηρήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα στο εννεάμηνο, δηλώνει η εταιρία. Για την αναχρηματοδότηση των τραπεζικών της δανείων, αναφέρει ότι τα capital controls και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καθυστερούν τη διαδικασία.

Yalco: Στα περσινά επίπεδα τα μεγέθη εννεαμήνου

Στα ίδια επίπεδα με αυτά του προηγούμενου έτους διαμορφώθηκαν οι πωλήσεις και τα μετά από φόρους αποτελέσματα της Yalco στο εννεάμηνο του 2015, ενώ μικρή βελτίωση παρουσίασε το EBITDA, σύμφωνα με την εταιρία.

Όπως σημειώνει η εταιρία, τα μεγέθη του εννεάμηνου διατηρήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα, παρά τους περιορισμούς χρηματοδότησης.

Ωστόσο, η εταιρία επισημαίνει ότι η διατήρηση των capital controls και η εκκρεμότητα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών καθυστερούν τη διαδικασία αναχρηματοδότησης των τραπεζικών της δανείων, η οποία με την ολοκλήρωσή της θα μετατρέψει το βραχυπρόθεσμο τραπεζικό δανεισμό σε μεσομακροπρόθεσμο και θα περιορίσει σημαντικά το χρηματοοικονομικό κόστος και κατ' επέκταση θα βελτιώσει τα αποτελέσματα του ομίλου, συνθήκες που εξασφαλίζουν τη σταδιακή επανένταξη των μετοχών της εταιρίας στην κατηγορία που ανήκουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρίας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και αρνητικών αποτελεσμάτων, με απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. κατά τη συνεδρίαση της 07ης.04.2011, έχουν ενταχθεί στην κατηγορία επιτήρησης από την Παρασκευή 08.04.2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v