Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο μέλος στο Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου ο Michael Heger

Τον διορισμό του κ. Michael Heger στο Δ.Σ. ως μέλος του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Νέο μέλος στο Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου ο Michael Heger
Το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά τη συνεδρία του στις 18 Δεκεμβρίου 2015, αποφάσισε το διορισμό του κ. Michael Heger ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο διορισμός τελεί υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας («ΕΚΤ»). Μετά την έγκριση της ΕΚΤ, ο κ. Heger θα συμμετέχει επίσης ως μέλος στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών.

Ο κ. Heger κατέχει πτυχίο Νομικής από το πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική σχολή του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου στο Μπριζ του Βελγίου.

Ο κ. Heger διαθέτει εκτενή εμπειρία στο χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα. Κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικής Διεύθυνσης και Επενδύσεων τη S.I.F. International S.A. στο Λουξεμβούργο. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος στη Metal Trade Overseas AG, Ζουγκ, Ελβετία και κατείχε διευθυντικές θέσεις στην MPH Management and Participation Holding S.A. στη Βιέννη, καθώς και στη Raiffeisenlandesbank Niederosterreich – Wien AG στη Βιέννη. Επιπλέον, μεταξύ των ετών 1982 και 2001, κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στο UniCredit Bank Austria Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v