Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ κερδοφορίας για την Avis το 2015

Τα κέρδη προ φόρων της Avis ανήλθαν το 2015 στο ποσό ρεκόρ των 13,3 εκατ. ευρώ. Το ίδιο διάστημα η εταιρία εμφάνισε ρεκόρ σε επίπεδο ενεργού στόλου, ο οποίος έφτασε τα 30.335 αυτοκίνητα, καθώς και ρεκόρ στις ημέρες ενοικίασης με 8,7 εκατ. ημέρες.

Ρεκόρ κερδοφορίας για την Avis το 2015

Χρονιά-ρεκόρ αποτέλεσε το 2015 για την εταιρία Avis Hellas, η οποία συμπλήρωσε 55 χρόνια δράσης στην Ελλάδα.

Η εταιρία γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο City Link και είχε θέμα την παγκόσμια καμπάνια της Avis, «unlock the world», όπου συμμετείχαν περισσότερα από 400 στελέχη μεγάλων εταιρικών πελατών, συνεργατών και προμηθευτών της Avis, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, μετόχου της Avis Hellas.

Σε ότι αφορά την πορεία της Avis το 2015, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, πέτυχε ρεκόρ στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της με επίδοση 83%, την υψηλότερη μεταξύ όλων των εταιριών leasing, ρεκόρ στις ημέρες ενοικίασης με 8,7 εκατ. ημέρες, ρεκόρ σε ενεργό στόλο με 30.335 αυτοκίνητα, καθώς και ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας με 13,3 εκατ. ευρώ κέρδη προ φόρων.

Την ίδια χρονιά, η Avis επένδυσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ σε νέες τεχνολογίες και υποδομές για τη βελτίωση των υπηρεσιών της, καθώς και 90 εκατ. ευρώ για την αγορά νέων αυτοκινήτων και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Avis, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Avis είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρίας που αναδιαρθρώθηκε, εκσυγχρόνισε το στόλο της, μεγάλωσε τα μεγέθη της και επανέκαμψε σε αυξημένη κερδοφορία μέσα στα χρόνια της κρίσης. Είναι η περίπτωση της επιχείρησης που λέμε ότι είδε την κρίση ως ευκαιρία, κινήθηκε σωστά και μετέτρεψε την κρίση σε πλεονέκτημα. Σε τέτοιου τύπου επιχειρήσεις, σαν την Avis, πιστεύω ότι ανήκει το μέλλον. Με πίστη στις αλλαγές και την ανάπτυξη, με ποιότητα και συνέπεια στον πελάτη, με διαρκή επαγρύπνηση για τις εξελίξεις στην οικονομία».

Από τη μεριά του, ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής, διευθύνων σύμβουλος της Avis, ανέφερε: «Μοναδική προτεραιότητά μας είναι η καλύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσπαθούμε συνεχώς περισσότερο και επενδύουμε δυναμικά σε νέες τεχνολογίες, υποδομές και ανθρώπους για να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και μπροστά στις εξελίξεις. Ξεκλειδώνουμε καθημερινά ένα κόσμο με ευκαιρίες ανάπτυξης για τους πελάτες μας, τον μέτοχό μας και τους ανθρώπους μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v