Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορές με κάθε αγορά εισιτηρίου από την Egyptair

Η εταιρία παρέχει σε κάθε ομαδική κράτηση εισιτηρίων, πλήρεις ναύλους για τον πρώτο επιβάτη και έκπτωση 25% στους ναύλους για τον δεύτερο έως και τον έβδομο επιβάτη για όλους τους διεθνείς προορισμούς.

Προσφορές με κάθε αγορά εισιτηρίου από την Egyptair

Η EGYPTAIR, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προσφέρει, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, χαμηλότερους ναύλους για το ελληνικό κοινό που ενδιαφέρεται να επισκεφτεί το Κάιρο και να γνωρίσει τον αιγυπτιακό πολιτισμό ή μέσω Καΐρου να πετάξει σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η EGYPTAIR παρέχει σε κάθε ομαδική κράτηση εισιτηρίων, πλήρεις ναύλους για τον πρώτο επιβάτη και έκπτωση 25% στους ναύλους για τον δεύτερο έως και τον έβδομο επιβάτη για όλους τους διεθνείς προορισμούς.

Η προσφορά ισχύει:

-για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Μαΐου έως τις 10 Μαΐου 2016
-και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου 2017 (εξαιρείται το διάστημα από την 1η Ιουλίου 2016 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016).

Υπενθυμίζεται ότι η EGYPTAIR προσφέρει:

• στους επιβάτες όλων των πτήσεων το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η καθεμία)
• στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης που θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
• στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης με παραμονή από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, στον Νείλο και στις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v