Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Την επιστροφή κεφαλαίου €0,22/μετοχή ενέκρινε η επαναληπτική ΓΣ

Το ποσό που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αναλογικά με το ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.

ΕΧΑΕ: Την επιστροφή κεφαλαίου €0,22/μετοχή ενέκρινε η επαναληπτική ΓΣ

Η ΕΧΑΕ ανακοίνωσε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας.

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 35.260.973 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι το 53,9% επί συνόλου 65.368.563 κοινών ονομαστικών μετοχών.

H Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό Ευρώ 14.381.083,86 με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,22 Ευρώ και καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι το άνω ποσό που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αναλογικά με το ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.

Περαιτέρω η Γενική Συνέλευση χορήγησε προς το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότηση, προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος από τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων και την ημερομηνία πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.

Η Εταιρεία, με νεώτερη ανακοίνωση, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις ημερομηνίες προσδιορισμού δικαιούχων και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v